paardencoach Dalfsen

Puur met Paarden biedt paardencoaching aan kinderen en volwassenen in Dalfsen, tussen Zwolle en Ommen. Het is mogelijk om deel te nemen aan een groepsworkshop met paarden of een privé sessie te volgen. Ook kan je een retraite met overnachting boeken. Daarnaast geef ik ook cursussen aan coaches, hulpverleners en paardencoaches die het paard als co-therapeut willen leren inzetten of verdieping zoeken voor hun paardencoaching praktijk.

Ik geef de coaching met paarden bij mij thuis op de boerderij in Dalfsen, in Overijssel. Hier werk ik met mijn eigen ervaren en betrouwbare kudde IJslanders. Het is ook mogelijk dat ik bij jou thuis of op stal kom en een privé sessie of een workshop met jouw eigen paard(en) geef.

Thema’s waar onder andere aan gewerkt kan worden:
– Grenzen
– Leren omgaan met emoties
– Volgen van je hart
– Inzicht in jouw relaties
– Patronen doorbreken
Onzekerheid
-Traumaverwerking
– Contact maken
– Burn-out
– Depressie
Zelfbewustzijn ontwikkelen
– Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Paardencoaching Dalfsen, Overijssel

Ben je op zoek naar een paardencoach in de buurt van Dalfsen?  Loop je vast en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Of wil je meer zelfbewustzijn of innerlijke kracht ontwikkelen? Dan is Puur met Paarden misschien wel wat voor jou!

Wist je dat een workshop paardencoaching ook heel geschikt is om te doen als bijzonder dagje uit tijdens een vriendinnenweekend of met het gezin tijdens de vakantie?

Of ben jij er aan toe om er even helemaal uit te zijn? Boek dan een retraite met paardencoaching bij Puur met Paarden.

Op de website vindt je alle informatie over coaching met paarden voor kinderen en volwassenen. Maaike Goedhart heeft ruim 14 jaar ervaring als paardencoach. Heb je nog vragen neem dan gerust contact op.

Vechten, vluchten, bevriezen