Paardencoaching Overijssel

Paardencoach in Overijssel

Sinds half juni 2018 is Puur met Paarden gevestigd in Overijssel. De paardencoaching wordt nu gegeven op een heerlijke rustige plek in het Vechtdal, tussen Zwolle en Ommen. Paardencoaching is het werken aan je persoonlijke ontwikkeling met het paard als spiegel en begeleid door een ervaren coach. Kom je voor coaching en wil je er een overnachting bij boeken, dan kan dat in onze bed and breakfast met uitzicht op de paarden.

Leuke plaatsen in de buurt

Puur met Paarden ligt dus heel rustig gelegen. Maar toch is er genoeg te doen in de omgeving. Dorpen in de buurt zijn Nieuwleusen, Oudleusen, Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Balkbrug en Dedemsvaart. En mocht je naar een wat grotere stad willen dan zijn Zwolle Meppel en Hoogeveen ook binnen een half uur te bereiken. Het is dus ideaal om er meteen een leuk weekendje weg aan vast te plakken.

Eigen plek

Puur met Paarden bestaat al sinds 2009 en is op heel wat plaatsen gevestigd geweest. Ik ben begonnen in Portugal, als begeleider van jongeren in een jongerenopvang. Vervolgens heb ik Puur met Paarden opgezet in Nederland, in Nederhorst den Berg. Van daar uit ben ik verhuisd naar Heerhugowaard. Daar had ik ook een hele mooie plek om te coachen, maar dat was niet van mezelf en ik kon daar helaas niet blijven. Half 2018 ben ik verhuisd naar Dalfsen, terug naar mijn roots. Want van oorsprong kom ik uit Dedemsvaart. Nu heb ik echt een eigen plek om paardencoaching te geven met een stabiele kudde IJslanders. Ik hoop je hier binnenkort te ontmoeten!

Waar kan ik je mee helpen?

Puur met Paarden biedt paardencoaching voor volwassenen en kinderen. Het is mogelijk om een privé sessie of een workshop paardencoaching te komen doen. Ook het is mogelijk om traumaverwerking met paarden te doen of een burn-out traject met paarden te volgen. Wil je er echt helemaal uit zijn? Boek dan een paardencoaching retraite! Waar kan ik je bij helpen?