paardencoach Meppel

Paardencoaching Meppel

Puur met Paarden biedt paardencoaching in de buurt van Meppel. Vanaf Meppel ben je binnen 20 minuten bij Puur met Paarden in de gemeente Dalfsen, in Overijssel. 

Ben je op zoek naar een ervaren paardencoach om jou te ondersteunen om stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil ij weer in balans komen? Specialisaties van Puur met Paarden zijn coaching van kinderen, pubers en volwassenen, traumaverwerking met paarden en burn-out begeleiding. Paardencoaching wordt ook wel spiegelen met paarden, equitherapie of paardentherapie genoemd.

Persoonlijke ontwikkeling met paarden

Misschien loop je al een tijdje bij een psycholoog en merk je dat alleen praten niet voldoende helpt om je patronen te doorbreken?  Of ben je op zoek naar meer inzicht in jezelf en je relaties? Dan kan coaching met paarden jou helpen om stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Paarden spiegelen je wat je nog niet bewust bent. Je kan de paarden niet voor de gek houden met een masker of mooie praatjes. Dankzij de interactie met de paarden ga je direct naar de kern. Paarden brengen je weer in contact met je gevoel door bepaalde bewegingen, posities in te nemen of door je aan te raken. Indien je nog nooit paardencoaching hebt ervaren is het moeilijk te beseffen hoe paarden dit kunnen doen. Maar als je het eenmaal hebt ervaren, ken je de bijzondere stille kracht van paarden. Thema’s waar je bij de paarden aan kan werken zijn onder andere: grenzen voelen en aangeven, balans tussen hoofd en hart, omgaan met emoties, traumaverwerking, burn-out traject, leren voelen van lichaam en emoties en nog heel veel meer!
 

Quote van een cliënt:

“1 sessie bij de paarden heeft mij al meer geholpen dan 10 sessies bij de psycholoog….”

Ben je benieuwd naar meer reviews van cliënten?  Kijk dan eens op deze pagina.

Kosten

De kosten voor een privé sessie coaching met paarden voor volwassenen zijn €85,- voor een sessie van minimaal 1,5 uur, maximaal 2 uur. Privé sessies zijn bij mij op de boerderij in Dalfsen, op een heerlijke rustige plek in Overijssel. Maar het is ook mogelijk dat ik bij jou kom om met jouw eigen paard te werken.

Privé sessies paardencoaching met kinderen tot 15 jaar hebben een speciaal tarief: de kosten voor een sessie van maximaal 1,5 uur zijn €55,-.

Puur met Paarden biedt ook verschillende workshops paardencoaching. Er wordt altijd gewerkt met kleine groepen, zodat er veel persoonlijke aandacht is. Ook is het mogelijk om zelf een groepje samen te stellen (minimaal 2 , maximaal 6 deelnemers) en een workshop met een thema naar keuze te organiseren. 

Waar kan ik je mee helpen?

Ben je op zoek naar een paardencoach in de buurt van Meppel? Laat me dan weten waar ik je mee kan helpen.