paardencoach Zwolle

Opleiding tot paardencoach

Ben jij coach, hulpverlener of psycholoog? En wil jij leren om het paard als co-therapeut in te zetten? Dan kan je bij Puur met Paarden terecht voor een individuele basisopleiding tot paardencoach. De opleiding wordt gegeven naar jouw persoonlijke leerdoelen en de duur van de opleiding is dan ook afhankelijk van jouw ervaring met mensen en met paarden. 

Tijdens de opleiding tot paardencoach leer je om het gedrag van de paarden te vertalen en hoe je als paardencoach een sessie begeleidt. Er wordt gewerkt vanuit een basis van lichaamsbewustzijn en er komen veel verschillende oefeningen aan bod die je met de paarden kan doen. De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk en tussen de lesdagen in ga je zelf oefenen met wat je geleerd hebt.

Na de opleiding blijf ik ook beschikbaar als je vragen hebt over de sessies met jouw cliënten. Ook werk ik samen met een aantal mensen die ik heb opgeleid tot paardencoach. Zo organiseer ik samen met Nynke Groenewegen een paardencoach vakantie naar Zuid-Frankrijk.

Verdieping paardencoach

Ben jij al paardencoach, maar ben je op zoek naar meer diepgang in jouw werk of persoonlijke ontwikkeling? Puur met Paarden biedt persoonlijke cursusdagen voor paardencoaches. Je kan bij mij terecht om meer te leren over:

– Werken vanuit lichaamsbewustzijn
Grenzen
– Omgaan met emoties
– Systemisch werken met paarden
– Traumaverwerking met paarden
– Werken met kinderen, pubers of volwassenen
– Hoe begeleidt je een paardencoaching sessie?
– Paardentaal tijdens de coaching leren begrijpen
– Hoe zorg ik voor een stabiele kudde om mee te coachen?

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als paardencoach en ik help jou graag verder in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook kan je bij mij terecht voor supervisie.

Wil je meer informatie of de opleiding tot paardencoach of een cursus voor paardencoaches? Neem dan vrijblijvend contact op met info@puurmetpaarden.nl voor meer informatie.,

dagje weg Overijssel