bed and breakfast Dalfsen

Bed and Breakfast Dalfsen

Op een heerlijke rustige plek met een prachtig uitzicht overnachten? Dat kan in onze B&B! Onze bed and breakfast ligt in het buitengebied van de Dalfsen, in de buurt van Zwolle, Ommen, Meppel en Hoogeveen. Een overnachting in onze bed and breakfast is te combineren met een workshop of privé sessie paardencoaching. Je kan hier ook terecht voor paardencoaching retraites, waarbij je in ons appartement kan overnachten.

Het appartement

Het appartement heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Er staat een 2 persoonsbed en er is een keukentje waar je koffie en thee kan maken. Er is plek voor1 of 2 personen. Er is airco, dus ook bij warme dagen slaap je heel aangenaam. Het appartement is te boeken met of zonder ontbijt en/of lunch. 

Paardencoaching met overnachting

Wil je er graag even uit en dit combineren met paardencoaching? We kunnen dit inplannen zoals jij dat wilt. We kunnen een privé sessie paardencoaching doen op de dag van aankomst en de dag erop nog een privé sessie. Je kan samen met een vriendin of jouw partner een workshop paardencoaching boeken, waarna je lekker blijft slapen om alles lekker te laten bezinken. Of we maken een planning voor een paardencoaching retraite met meerdere activiteiten bij de paarden, zoals paardencoaching en wandelen met de paarden. Maar ook een acces bars behandeling bij de paarden of een sessie hartcoherentie ademhaling behoren tot de mogelijkheden.
Mocht je het leuk vinden, dan ben je ook welkom om te helpen met de verzorging van de paarden. Onze bed and breakfast is ook heel erg geschikt voor mensen met een burn out. De omgeving is heerlijk rustig en het appartement is goed geïsoleerd, dus het is een prikkelarme omgeving om even weer tot jezelf te komen. Een burn-out retraite is daarvoor ook zeker aan te raden.

Kosten overnachting

1 overnachting excl ontbijt kost 70 euro voor 1 persoon. 
1 overnachting excl ontbijt voor 2 personen kost 80 euro.
Ontbijt: 10 euro pp per nacht.
Paardencoaching privé sessie 95 euro.
Paardencoaching retraite: prijs is afhankelijk van het programma.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie of een overnachting met paardencoaching boeken? Neem dan even contact op met info@puurmetpaarden.nl of bel 0614815736

 

paardencoaching retraite traumaverwerking