paardencoaching retraite

Paardencoaching retraite

Kleinschalige paardencoaching retraite op een rustige plek, zodat jij echt tot rust komt en stappen kan zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het is mogelijk om alleen of met z’n 2en hier te verblijven tijdens een paardencoaching retraite. De retraite is 2 of 3 dagen, met 1 of 2 overnachtingen. Het programma wordt aangepast aan jouw wensen. Datum wordt in overleg ingepland.

Even helemaal tot rust komen

Ben jij er aan toe om er even uit te zijn en de batterij weer op te laden? Of ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling of trauma verwerking en wil je daar echt de tijd en ruimte voor vrij maken? Puur met Paarden ligt in het buitengebied van Dalfsen, heerlijk rustig gelegen. Je verblijft op een ruim erf met 6 paarden, kippen, honden en katten. Het appartement is goed geïsoleerd en heerlijk stil en er is zowel airco als verwarming aanwezig, zodat je altijd een aangename temperatuur hebt om te slapen. Tussen de activiteiten door is er ook tijd voor jezelf om alle ervaringen en inzichten te laten bezinken of even een boekje te lezen. Het is mogelijk om individueel voor een retraite te komen en de datum wordt altijd in overlegd ingepland. Ook kan je samen met een vriendin, je moeder, of je kind of je partner komen voor een paardencoaching retraite.

Programma paardencoaching retraite

Dit is een voorbeeld van een programma voor een 2daagse paardencoaching retraite, maar deze kan natuurlijk aangepast worden naar jouw wensen.
15 uur aankomst
15.30 uur kennismaking met de kudde en paardencoaching
vanaf 17 uur tijd voor jezelf
9.00 uur ontbijt
10 uur paardencoaching
12 uur lunch
13.30 uur wandelcoaching (kan met paarden)
15 uur afscheid en weer naar huis

Wil je meer tijd voor jezelf of meer sessies paardencoaching dan kan er een 2e overnachting geboekt worden. De retraite kan ook met een thema geboekt worden, zodat er activiteiten gedaan worden rondom dat thema. Voorbeelden zijn: rust, burn-out, grenzen, traumaverwerking of contact met jezelf en je gevoel. Maar je mag natuurlijk ook zelf een thema inbrengen waar je aan zou willen werken. Het programma is uit te breiden met familie opstellingen, bars behandelingen (bij de paarden), hartcoherentie ademhaling en biofotonenbehandelingen.

De overnachting

Je overnacht in een appartement met uitzicht op de paarden. In het appartement staat een 2 persoonsbed en een tafel met stoelen. Er is een eigen badkamer met douche en toilet aanwezig. Het keukentje is geschikt voor het maken van koffie en thee en er is een koelkast. Er is airco en verwarming, zodat je altijd een aangename temperatuur binnen hebt. Handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen bij de prijs

Kosten paardencoaching retraite

De kosten voor een paardencoaching retraite zijn afhankelijk van het geboekte programma. Als voorbeeld kost het bovenstaande programma met 1 overnachting en ontbijt en lunch nu 295 euro voor 1 persoon. Kom je met 2 personen dan betaal je 195 euro per persoon.
Richtlijn voor een retraite met 2 overnachtingen is ongeveer 495 euro voor 1 persoon. Kom je met 2 personen 2 nachten dan de prijs rond de 375 euro pp liggen.
Extra bij te boeken bij externe coach: intuïtief schilderen of tekenen. Workshop van 2 uur inclusief materiaal kost 80 euro.

Meer informatie?

Ben jij op zoek naar een retraite waardoor er echt iets kan veranderen in jouw leven? Neem dan contact op via info@puurmetpaarden.nl of bel met 0614815736. Dan kunnen we samen kijken wat voor programma er bij jou past. 
Een paardencoaching retraite kan kosteloos een week van te voren verzet worden. Wil je binnen een week van tevoren jouw retraite verzetten, dan zullen er extra kosten in rekening gebracht worden.

 

retraite overnachting
bed and breakfast Dalfsen