paardencoaching volwassenen

Coaching met paarden volwassenen

Puur met Paarden biedt coaching met paarden voor volwassenen. Dit geeft je de mogelijkheid om op een ontspannen en krachtige manier te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Paardencoaching geeft snel inzicht en je gaat direct naar de kern. Door middel van het samen zijn en samen werken met paarden wordt je bewust van je patronen en leer je om je hart te volgen. Puur met Paarden staat voor een persoonlijke aanpak, zonder lange intakes en wachtlijsten. 

Paarden zijn een spiegel van de ziel van de mens. Zij laten je zonder oordeel zien waar je jezelf niet van bewust bent of wat je onderdrukt. Ook zijn paarden heel goed in het werken met grenzen.

Tijdens een sessie met een paard ervaar je hoe je nonverbaal kan communiceren en hoe het paard reageert op innerlijke overtuigingen. De paarden zorgen ervoor dat je weer in contact komt met je ware zelf.

Deze manier van werken met paarden wordt ook wel equitherapie, spiegelen met paarden, paardencoaching of paardentherapie genoemd. Het is ook mogelijk om voor een paardencoaching retraite te komen, er even helemaal uit zijn en echt de tijd en ruimte nemen voor jezelf!

Privé sessie paardencoaching

Wanneer je het prettig vindt om een-op-een te werken of wanneer je een specifiek thema hebt waar je aan wil werken, dan is een privé sessie met paarden voor jou de ideale manier om aan jezelf te werken. Tijdens een privé sessie werken we een-op-een samen met een paard of met de kudde. Voor veel mensen is het makkelijker om je kwetsbaarder op te stellen tijdens een privé sessie dan in een groep.

We beginnen met een kennismaking en een korte uitleg voor we naar de paarden gaan.
Een privé sessie is een prettige manier om in alle rust te leren van de wijsheid van de paarden onder leiding van een ervaren coach.

Tijdens een privé sessie spiegelen de paarden jou wat je nog niet bewust bent. Jouw onbewuste gedrag wordt nu bewust. Daarnaast zorgen de paarden ervoor dat in het hier en nu komt en vanuit je hoofd naar je hart gaat. Hierdoor kan je je ontspannen en is het makkelijker om inzicht te krijgen in je eigen patronen. Je leert om beperkende overtuigingen te herkennen en los te laten.

In enkele privé sessies kan je bijvoorbeeld leren hoe je op een natuurlijke manier grenzen kan stellen of leer je omgaan met emoties. Dit kan bijvoorbeeld zeer belangrijk zijn voor ouders die vastlopen met hun kinderen of voor mensen die geen nee kunnen zeggen of om weer in contact met ware zelf te komen. Ook is het mogelijk om traumaverwerking met behulp van paarden te doen. Wil je hier wat langer blijven om alles rustig te laten bezinken? Dan kan je ook een overnachting boeken in onze bed and breakfast of een paardencoaching retraite boeken.
Alle onderwerpen die bij de workshops besproken zijn kunnen ook tijdens een privé sessie aan bod komen. Ervaring met paarden is niet noodzakelijk. 

Kosten

De kosten voor een privé sessie coaching met paarden voor volwassenen zijn €95,- voor een sessie van minimaal 1,5 uur, maximaal 2 uur. Privé sessies zijn bij mij op de boerderij in Dalfsen, op een heerlijke rustige plek in Overijssel. Maar het is ook mogelijk dat ik bij jou kom om met jouw eigen paard te werken. Het is ook mogelijk om hier in onze B&B te overnachten.

Er kan veel geschreven worden over een sessie met een paard, maar de ervaring zelf is niet volledig in woorden uit te drukken.
Wil jij het ook ervaren?

Patronen doorbreken