Privé sessie paardencoaching

Tijdens een coaching met paarden werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Dit kan tijdens een individuele sessie of in een groepje. Wanneer je het prettig vindt om een-op-een te werken of wanneer je een specifiek thema hebt waar je aan wil werken, dan is een privé sessie paardencoaching voor jou de ideale manier. Tijdens een privé sessie werken we een-op-een samen met een paard. Voor veel mensen is het makkelijker om je kwetsbaarder op te stellen tijdens een privé sessie.
Er zal meestal eerst wat tijd besteed worden aan een gesprek voor we met de paarden aan het werk gaan.
Een privé sessie paardencoaching is een prettige manier om in alle rust te leren van de wijsheid van de paarden onder begeleiding van een ervaren coach.

Coaching Ijslanders
paard

Kosten

De kosten voor een privé sessie zijn €95,- voor een sessie van minimaal 1,5 uur, maximaal 2 uur. Privé sessies zijn in Dalfsen, Overijssel of kunnen worden gehouden op een door jou gekozen locatie met eigen paard(en). Indien de privé sessie op een door jou gekozen locatie wordt gehouden komt hier nog een kilometer vergoeding over heen.

Grenzen stellen

In enkele privé sessies kan je bijvoorbeeld leren hoe je op een natuurlijke manier grenzen kan stellen. Dit kan bijvoorbeeld zeer belangrijk zijn voor ouders die vastlopen met hun kinderen of voor mensen die geen nee kunnen zeggen. Alle onderwerpen die bij de workshops besproken zijn kunnen ook tijdens een privé sessie aan bod komen. Lees meer over thema’s die aan bod kunnen komen bij paardencoaching.
Er kan veel geschreven worden over een sessie met een paard, maar de ervaring zelf is niet volledig in woorden uit te drukken. Wil jij het ook ervaren?

Waar kan ik je mee helpen?