workshop paardencoaching

Workshops paardencoaching

Onderstaande workshops zijn voor de komende periode gepland. Heb je zelf een aantal mensen (minimaal 2) met wie jij graag een workshop zou willen volgen, dan is het mogelijk om een workshop op een ander moment te plannen. Dit kan bij mij in Dalfsen of bij jou met je eigen paard(en).

Neem voor meer informatie hierover contact op via info@puurmetpaarden.nl.

Ik werk altijd met kleine groepen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is en iedereen uitgebreid de mogelijkheid krijgt om nieuwe vaardigheden met de paarden te oefenen. Het is ook mogelijk om een workshop te combineren met een overnachting in onze B&B met uitzicht op de paarden of om een paardencoaching retraite te boeken.
Leuk idee: Geef een cadeaubon voor een deelname aan een workshop cadeau!

Binnenkort worden de workshops voor het najaar van 2024 weer ingepland. Zie je een workshop, welke je graag zou willen volgen,  die nog niet is ingepland of al geweest is? Neem dan gerust even contact op, dan kijk ik wat er mogelijk is.

 

Workshop: Paard als spiegel van de ziel 
Datum: zaterdag 20 april 2024 (10.00 uur – 16.00 uur) nog 1 plekje beschikbaar!
Locatie: Korte Kampen 2, Dalfsen

Wil jij weten hoe je over komt op anderen of waarom er altijd op een bepaalde manier op jou wordt gereageerd? Spiegelen met paarden geeft jou de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen. Paarden laten je zonder oordeel zien waar jij je nog niet van bewust bent. Je ervaart wat je met intentie en gevoel overbrengt.
Persoonlijke ontwikkeling, de relatie met jezelf en het volgen van je hart staan centraal tijdens deze dag.
We duiken in de wereld van het paard en genieten we van de wijsheid die het paard ons te bieden heeft.
Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling op een ontspannen manier?
Kom jezelf ont-moeten bij de paarden. Geef je dan snel op!

Maximum aantal deelnemers: 4
De kosten zijn €140,-  per persoon, inclusief uitgebreide lunch en koffie/thee.

 

Workshop: De ware verbinding 
Datum : zaterdag 11 mei 2024 (10 -16 uur)
Locatie: Korte Kampen 2, Dalfsen

Tijdens deze workshop gaan we samen met de paarden de diepe verbinding ervaren en voelen met onszelf, onze ziel. Het is een dag met verschillende oefeningen met de paarden, waarin je ervaart hoe je de verbinding met jezelf kan verdiepen en wat dit jou brengt. Daarnaast zullen we onderzoeken hoe de verbinding met jezelf is in relatie met een ander. De paarden zullen je meer bewustzijn geven en ondersteunen in jouw proces. Ook de groep ondersteunt ieders proces, zodat we samen zo puur en authentiek mogelijk onszelf kunnen zijn.
Maximum aantal deelnemers: 4 

De kosten zijn €140,- per persoon, inclusief uitgebreide lunch en koffie/thee. 

Workshop: Energie en Grenzen 
Datum: zaterdag 22 juni 2024
Locatie: Korte Kampen 2, Dalfsen

Gedurende deze dag krijg je de mogelijkheid om je eigen grenzen beter te leren kennen. Je ervaart en voelt grenzen op een unieke manier met mensen en met paarden. Je leert een aantal nieuwe vaardigheden, waardoor je energetisch bewustzijn vergroot wordt. Je leert jouw eigen grenzen en de grenzen van een ander voelen. En vervolgens leer je om gezonde grenzen aan te geven.
Er worden specifieke oefeningen gedaan die ervoor zorgen dat je bewust wordt van je eigen lichaamstaal.
De oefeningen zorgen ervoor dat de relatie met je partner, kinderen, paarden en jezelf verbetert. Dus vind jij het moeilijk om nee te zeggen? Geef je dan snel op! Ervaring met paarden is niet noodzakelijk.

De kosten zijn €140,- per persoon, dit is inclusief uitgebreide koffie/thee en lunch.
Maximum aantal deelnemers: 4

Familie opstellingen met paarden
Datum: in overleg
Locatie: Korte Kampen 2, Dalfsen

Wil jij inzicht in jouw relaties? Of het nu de relatie met je ouders is, met jouw partner, of een zakelijke relatie, door een opstelling te doen met paarden zal je veel beter begrijpen hoe de dynamiek in het systeem is. De paarden laten duidelijk zien wat er veranderd mag worden in opstelling of wat er nog niet klopt. Ontdek of jouw plek in het systeem de juiste plek is voor jou.

De kosten voor de ochtend zijn 50 euro als je een opstelling wilt doen. Wil je wel graag mee doen maar niet zelf een opstelling doen, dan betaal je 7,50 euro voor jouw deelname als representant. Er kunnen maximaal 3 opstellingen gedaan worden

Burn-out workshop met paarden

Datum: in overleg
Locatie: Korte Kampen 2, Dalfsen

Zit je in een burn-out of loop je daar tegen aan? Kom dan meedoen aan deze workshop. In een klein groepje leer je om weer bij je gevoel te komen, je leert jezelf kalmeren en je leert grenzen aangeven en de batterij weer opladen. Daarnaast ontmoet je anderen die ook een burn-out hebben en kan je elkaar steunen en helpen om weer goed in je vel te komen. De workshop is op 4 donderdagen in september en oktober. Indien gewenst kan er na deze ochtenden nog een extra dag ingepland worden.
De kosten voor 4 ochtenden burn-out workshop met paarden zijn 200 euro pp. Maixmaal aantal deelnemers is 4 personen.

Workshop: Doorbraak in je loopbaan
Datum: in overleg
Locatie: Korte Kampen 2, Dalfsen

Ben jij op zoek naar een doorbraak in jouw loopbaan? Laat je dan spiegelen door de paarden. Deze workshop is geschikt voor iedereen die wil ontdekken wat hij/zij echt wil en zichzelf wil terug vinden in zijn loopbaan. Of je nu (bijna) een burn-out hebt, of je niet goed weet wat jouw passie is, de paarden kunnen jou meer inzicht geven. Ben je zoek naar een baan of wil je wat anders gaan doen? Kom dan deelnemen aan deze workshop!
Deze workshop geef ik samen met Nadja Ottens, zij is een ervaren loopbaancoach en paardencoach. Iedereen wordt door ons beiden gecoacht en er zal voldoende persoonlijke aandacht zijn., zodat iedereen met nieuwe inzichten naar huis gaat. Wil je meer weten over Nadja, kijk dan eens op haar website: www.wegwijsintalent.nl 

Maximum aantal deelnemers: 6
Kosten: €125 euro per persoon

Waar kan ik je mee helpen?

Coaching met paarden Hardenberg