paardencoaching kinderen Overijssel

Paardencoaching kinderen

Puur met Paarden biedt coaching met paarden voor kinderen in alle leeftijden. Kinderen zitten soms in een lastige periode in hun leven. Dit kan komen door dingen die ze hebben meegemaakt, bijvoorbeeld een scheiding, overlijden van een dierbare, pesten of een andere traumatische ervaring. Op zo’n moment kan een kind een steuntje in de rug gebruiken om weer in balans te komen.

Ik heb ervaring met het coachen van kinderen tussen 4 en 18 jaar. Samen met de paarden gaan we kijken waar de kwaliteiten van het kind liggen. We oefenen met weer leren voelen, omgaan met emoties en contact maken en je ontdekt jouw innerlijke kracht.  De paarden en ik zullen je leren hoe je steviger in je schoenen komt te staan, zodat jouw kind de wereld weer aan kan.

De coaching wordt aangepast aan het ontwikkelingsniveau van het kind. Op speelse wijze, buiten in de natuur leert jouw kind nieuwe vaardigheden die hem of haar helpen in zijn dagelijkse leven.

Het is ook heel waardevol om samen met jouw kind een coachingssessie bij de paarden te doen. Jullie leren van de paarden om beter met elkaar te communiceren en daarnaast zal jullie band veel sterker worden.

Ook is het mogelijk voor kinderen om trauma’s te verwerken met behulp van paarden. 

Voor coaching met kinderen hanteer ik een speciaal tarief. Een sessie paardencoaching voor kinderen t/m 15 jaar duurt een 1  uur en kost €55,-.

Let op! Nieuw tarief per 01-04-2024: €60,-. 

paardencoach kind