burn-out retraite

Burn-out retraite

Heb je een burn-out of loop je er tegen aan? Dan is het nu tijd om stappen te zetten om de batterij weer op te gaan laden. Een burn-out retraite met paardencoaching is hier uitermate geschikt voor. Het programma wordt persoonlijk op maat gemaakt voor jou, want iedereen heeft een persoonlijke aanpak nodig. Het aantal overnachtingen is in overleg. De retraite is individueel, of je kan met z’n 2en komen.

Programma burn-out retraite

Het programma wordt afgestemd op jouw wensen. Heb je behoefte aan een intensief programma, dan kan dat, maar ook een programma met veel tijd en rust voor jezelf is mogelijk. Op het programma kunnen onder andere staan: paardencoaching, familie opstelling met paarden, wandelcoaching (met paarden), acces bars behandeling, hartcoherentie ademhaling oefening, biofotonen  behandeling. Hierbij geldt niets moet en alles mag.

Overnachting

Tijdens de burn-out retraite overnacht je in een sfeervol appartement met uitzicht op de paarden. Er is een eigen badkamer met douche en toilet aanwezig. En ook een keukentje met koelkast en mogelijk tot het maken van koffie en thee.

Voor wie?

Deze retraite is geschikt voor:

  • iedereen die de batterij weer op wil laden
  • iedereen die last heeft van negatieve overtuigingen
  • iedereen die stressklachten ervaart
  • iedereen die zijn/haar passie terug wil vinden

Meer informatie?

Wil je graag meer weten of informatie over de beschikbaarheid? De kosten zijn afhankelijk van het programma en het aantal overnachtingen. Nieuwsgierig? Neem dan even contact op met info@puurmetpaarden.nl of bel met 0614815736
Mocht je liever niet blijven overnachten dan kan je natuurlijk ook komen voor een prive sessie paardencoaching, of je kan meedoen aan de 4 ochtenden van de workshop burn-out met paarden.

 

burn-out retraite met paarden
Maaike de Hoop
Ik ben Maaike Goedhart-de Hoop en mijn hele leven heb ik mij intens verbonden gevoeld met paarden. In mijn blogs deel ik mijn kennis en ervaring met jou!