paardencoach Zwolle

Paardencoach Zwolle

Puur met Paarden biedt paardencoaching in de buurt van Zwolle. Vanaf Zwolle ben je binnen 20 minuten bij Puur met Paarden in de gemeente Dalfsen, in Overijssel. Woon je in Zwolle en ben je op zoek naar een ervaren paardencoach, neem dan contact op met Puur met Paarden en ervaar wat paardencoaching voor jou kan betekenen.

Specialisaties van Puur met Paarden zijn coaching van kinderen, pubers en volwassenen, traumaverwerking met paarden en burn-out begeleiding. Paardencoaching wordt ook wel spiegelen met paarden, equitherapie of paardentherapie genoemd.

Meer inzicht in jezelf dankzij paarden

Ben je al een tijd op zoek naar meer inzicht in jezelf of in je relaties? Of lukt het niet om patronen te doorbreken? Of ben je voor jouw kind op zoek naar een steuntje in de rug om beter in balans te komen? Dan kan coaching met paarden jou helpen om stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Paarden spiegelen je wat je nog niet bewust bent. Je kan de paarden niet voor de gek houden met een masker of mooie praatjes. Dankzij de interactie met de paarden ga je direct naar de kern. Paarden brengen je weer in contact met je gevoel door bepaalde bewegingen, posities in te nemen of door je aan te raken. Indien je nog nooit paardencoaching hebt ervaren, is het moeilijk te beseffen hoe paarden dit kunnen doen. Maar als je het eenmaal hebt ervaren, ken je de bijzondere stille kracht van paarden.
 

Quote van een cliënt:

“1 sessie bij de paarden heeft mij al meer geholpen dan 10 sessies bij de psycholoog….”

Ben je benieuwd naar meer reviews van cliënten?  Kijk dan eens op deze pagina.
Wil je wat meer tijd nemen voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan kan je hier ook terecht voor een paardencoaching retraite inclusief overnachting. Er is ook een retraite speciaal gericht op burn-out. Programma’s voor de retraite worden altijd op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen.

Kosten

De kosten voor een privé sessie coaching met paarden voor volwassenen zijn €95,- voor een sessie van minimaal 1,5 uur, maximaal 2 uur. Privé sessies zijn bij mij op de boerderij in Dalfsen, op een heerlijke rustige plek in Overijssel. Maar het is ook mogelijk dat ik bij jou kom om met jouw eigen paard te werken.

Privé sessies paardencoaching met kinderen tot 15 jaar hebben een speciaal tarief: de kosten voor een sessie van maximaal 1,5 uur zijn €55,-.

Puur met Paarden biedt ook verschillende workshops paardencoaching. Er wordt altijd gewerkt met kleine groepen, zodat er veel persoonlijke aandacht is. Ook is het mogelijk om zelf een groepje samen te stellen (minimaal 2 , maximaal 6 deelnemers) en een workshop met een thema naar keuze te organiseren. 

Waar kan ik je mee helpen?

Ben je op zoek naar een paardencoach in de buurt van Zwolle? Laat me dan weten waar ik je mee kan helpen.
workshops paardencoaching