paardencoach Meppel

Bijzonder dagje uit Overijssel

Ben je op zoek naar een bijzonder dagje uit? Iets wat je niet vaker hebt gedaan? Paardencoaching is heel erg geschikt om als dagje uit te plannen. Of het nou is voor een vriendinnenweekend of met het gezin tijdens de vakantie.

Dagje uit tijdens de vakantie

Ben je op vakantie in Overijssel of Drenthe, dan is het heel leuk om een dagje paardencoaching bij Puur met Paarden te gaan doen.Tijdens een dagje of halve dag paardencoaching leer je elkaar beter kennen, je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en het is een heel ontspannen dagje uit waarin je echt tijd hebt voor elkaar. De workshop wordt aangepast aan de persoonlijke wensen en kan heel speels of juist met meer diepgang gedaan worden. Paardencoaching is heel leuk om te doen met het gezin, of met je partner, of familie. Minimaal aantal personen is 2 en maximaal 6. Door de groep klein te houden, krijgt iedereen voldoende mogelijkheid om te oefenen met de paarden. 
De kosten zijn afhankelijk van ingeplande tijd en wel/niet gebruiken van lunch. Mocht je meer willen weten dan hoor ik dat graag.
Puur met Paarden is binnen een half uur bereikbaar vanaf Zwolle, Meppel, Hoogeveen, Ommen, Nieuwleusen, Hardenberg, Raalte en Dedemsvaart.

Dagje uit vriendinnenweekend

Ben jij dit jaar aan de beurt om een dagje uit tijdens het jaarlijkse vriendinnenweekend te organiseren? En ben je op zoek naar echt eens wat anders dan anders? Dan is een workshop paardencoaching echt wat voor jullie! Er kan met verschillende thema’s gewerkt worden, naar behoefte van jullie groepje. Een workshop paardencoaching geeft jullie vriendschap meer diepgang. Puur met Paarden heeft veel ervaring met het organiseren van dagjes voor vriendinnen en de feedback is heel positief! Ervaring met paarden is niet nodig.

Overnachten bij Puur met Paarden

Het is nu ook mogelijk om met maximaal 2 personen te blijven overnachten op ons prachtige rustige erf. Je verblijft in een mooi appartement op uitzicht op de paarden. Door een overnachting aan de paardencoaching workshop toe te voegen wordt het nog specialer en het geeft ook echt de tijd om alles te laten bezinken. Ook is het mogelijk om een retraite te boeken.

Op zoek naar een bijzonder dagje uit?

Dus ben jij op zoek naar een bijzonder dagje uit? Neem dan contact op met Puur met Paarden voor meer informatie over deze onvergetelijke dag!