paardencoach Dalfsen

Paardencoach Dalfsen

Puur met Paarden biedt coaching met paarden in Dalfsen, Overijssel. Paardencoaching is geschikt voor kinderen en volwassenen.  Het geeft snel inzicht en gaat direct tot de kern van het probleem. Je kan paarden niet voor de gek houden met mooie praatjes of een masker. Hierdoor kan je stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling en ben je snel weer in balans.

Paardencoaching werkt dieper door dan alleen praten, omdat de ervaring met de paarden naar een diepere laag gaat. En door te oefenen met de paarden, voel en ervaar je hoe je nieuwe vaardigheden kan toepassen.

Puur met Paarden heeft ruim 14 jaar ervaring met paardencoaching. Het is mogelijk aan veel verschillende thema’s te werken, zoals zelfvertrouwen, grenzen, traumaverwerking, in balans komen, zelfbewustzijn ontwikkelen en genezen van een burn-out. Maar loop je met een ander probleem of heb je andere leerdoelen, dan kan je ook bij Puur met Paarden terecht.

Puur met Paarden is gevestigd aan de Korte Kampen in Dalfsen. Dat is in het rustige buitengebied tussen Nieuwleusen en Oudleusen. Als je uit de auto stapt voel je direct de rust en hoor je verder niets behalve de vogels en de wind. Echt een goede basis om tot rust te komen. Het is ook mogelijk om een paardencoaching retraite te boeken. Echt de tijd om te genieten van de rust en te werken aan jouw persoonlijke thema’s.

 

Coaching met eigen paard

Heb je een eigen paard en wil je graag een keer coaching met jouw eigen paard ervaren? Dat kan ook! Jouw eigen paard is niet voor niets in jouw leven gekomen en heeft jou zeker wat te leren. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Bereikbaarheid

Puur met Paarden is gevestigd in Dalfsen goed bereikbaar vanuit Nieuwleusen, Dalfsen, Balkbrug, Hardenberg en Ommen. Vanuit Zwolle, Hoogeveen en Meppel ben je binnen een half uur bij Puur met Paarden. Wil jij beter in je vel komen te zitten? Heb jij hulp nodig om in je kracht te komen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Waar kan ik je bij helpen?