dagje weg Overijssel

Bijzonder dagje weg in Overijssel

Een workshop paardencoaching is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar een  bijzonder dagje weg met het gezin of met vriendinnen. Maar toch is dit heel heel leuk om met een klein groepje te doen. Naar het pretpark, een high tea of een dagje naar de stad heb je ondertussen wel een keer gedaan. Dus nu is het tijd voor echt iets anders!

Wat houdt een workshop paardencoaching in?

Op ontspannen en prettige wijze gaan we met de paarden aan de slag. We gaan verschillende oefeningen doen die zorgen voor meer inzicht in jezelf en in elkaar. De workshop kan heel luchtig worden gehouden of juist meer de diepte in gaan. Tijdens de dag leer je elkaar beter kennen en  begrijpen en dit verdiept de relatie. De workshop wordt gegeven voor minimaal 2 personen en maximaal 6 personen en zowel inclusief als exclusief lunch geboekt worden.

Dagje weg met vriendinnen

Ben jij dit jaar aan de beurt om een dagje weg met vriendinnen te organiseren? En zoek je een bijzonder dagje weg in Overijssel? Puur met Paarden heeft al heel wat workshopdagen voor vriendinnen georganiseerd. En zelfs vriendinnen die elkaar al sinds hun jeugd kenden, waren verbaasd over wat deze dag voor hun vriendschap kon betekenen. Tijdens de workshop laten de paarden je duidelijk dingen zien, voelen en ervaren waar je met elkaar over gaat praten. Dit zal nooit naar voren zijn gekomen tijdens een high tea of een dagje shoppen. En dat maakt dat je elkaar echt op een diepere laag leert kennen. Dit is voor elke relatie heel erg waardevol!

Dagje uit met het gezin

Wil je graag een dagje erop uit met het gezin? Maar heb je geen zin in de drukte van de dierentuin of het pretpark?  Dan is een workshop paardencoaching bij Puur met Paarden heel erg aan te raden! Jullie brengen de dag door op een heerlijke rustige plek, waar er echt tijd is voor jullie als gezin. Mochten er wat problemen zijn in het gezin dan kan daar rustig bij de paarden naar gekeken worden. Maar ook als alles lekker loopt in het gezin is het zeker een aanvulling om een workshop paardencoaching te doen. Het is een ontspannen dag in de buitenlucht tussen de paarden, waarin we op speelse wijze aan persoonlijke ontwikkeling werken. We doen verschillende oefeningen met de paarden, zowel individueel als met het hele gezin.

Waar kan ik je bij helpen?

Puur met Paarden is goed bereikbaar vanaf Zwolle, Ommen, Meppel, Hoogeveen en Dalfsen. Puur met Paarden biedt paardencoaching aan volwassenen en kinderen, zowel individueel als in kleine groepen. Voor meer informatie over een dagje uit in Overijssel bij Puur met Paarden kan je klikken op onderstaande link of contact opnemen met info@puurmetpaarden.nl.

Heb je mijn blog Wat is paardencoaching? al gelezen?

Maaike de Hoop
Ik ben Maaike Goedhart-de Hoop en mijn hele leven heb ik mij intens verbonden gevoeld met paarden. In mijn blogs deel ik mijn kennis en ervaring met jou!