bed and breakfast Dalfsen

Paardencoaching inclusief overnachting

Een uniek concept is mogelijk bij Puur met Paarden: Paardencoaching inclusief overnachting. Misschien kom je van ver en wil je graag een keer een workshop volgen bij Puur met Paarden, of misschien ben je op zoek naar een paardencoaching retraite om samen met een vriendin of jouw partner te volgen. Informeer dan eens naar de mogelijkheden van paardencoaching in combinatie met overnachten in onze B&B, want er is hier in overleg veel mogelijk.

De overnachting

Je overnacht in een appartement met uitzicht op de paarden en de mooie rustige omgeving. Er is een tweepersoonsbed, een badkamer met toilet en een keukenblok met koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Het is helaas niet mogelijk om te koken in het appartement. De B&B ligt in een prikkelarme omgeving en is ook goed geïsoleerd, dus heerlijk rustig. Er is airco en verwarming aanwezig. In de omgeving kan je heerlijk wandelen. Hou je meer van een stad bezoeken dan liggen Ommen en Zwolle om de hoek. Het appartement is geschikt voor 1 of 2 personen.

Paardencoaching

Als je hier komt overnachten is het mogelijk om 1 of meerdere sessies paardencoaching in te plannen. Je kan bijvoorbeeld bij aankomst in de middag een sessie plannen en de volgende dag nog een sessie. Ook kan er een workshop paardencoaching ingepland worden. Door er een overnachting bij boeken bij je er echt even uit en heb je de tijd om de ervaring bij de paarden goed te laten bezinken. De rustige plek is hier uitermate geschikt voor. Tussen de sessies door kan je in de buurt van de paarden buiten zitten, of kan je lekker wandelen in het bos bij Ommen bijvoorbeeld.

Overnachting met ontbijt en/of lunch

Het is mogelijk om bij de overnachting een ontbijt en/of lunch te boeken. Het ontbijt zal al op de kamer aanwezig zijn, zodat je vrij bent om te ontbijten wanneer je zelf wilt. Ook kan je een verzorgde lunch reserveren. Dit kan zowel na een paardencoaching gezamenlijk gegeten worden, als in het appartement. Het meenemen van eigen ontbijt is natuurlijk ook mogelijk.

Paardencoaching met overnachting

De kosten voor een overnachting zijn voor 1 persoon 70 euro, kom je met z’n 2en dan betaal je 80 euro. Een ontbijt kost 10 euro pp. Heb jij interesse in een paardencoaching workshop of prive sessie met overnachting in onze bed and breakfast? Of zou je een paardencoaching retraite willen boeken? Neem dan contact op met info@puurmetpaarden.nl 

paardencoaching retraite

Bed and breakfast Dalfsen
Bed and breakfast Overijssel
Paardencoaching retraite
B&B Overijssel
Rustige B&B

Maaike de Hoop
Ik ben Maaike Goedhart-de Hoop en mijn hele leven heb ik mij intens verbonden gevoeld met paarden. In mijn blogs deel ik mijn kennis en ervaring met jou!