paardencoaching weekend

Paardencoaching weekend

Een paar dagen er lekker helemaal uit en werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Dat kan bij Puur met Paarden tijdens een paardencoaching weekend of paardencoaching retraite. Wil je liever een paar dagen door de weeks komen dan kan dat natuurlijk ook!

Paardencoaching weekend met overnachting

Je kan hier een workshop of een aantal sessies paardencoaching doen en dat combineren met een overnachting in onze bed and breakfast. Je hebt uitzicht op de paarden en verblijft op ons heerlijke rustige en ruime erf. Het appartement heeft een eigen badkamer met douche en een keukentje met koelkast en koffie/thee faciliteiten. Het appartement heeft airco, dus ook bij warm weer is er altijd een fijne temperatuur om te slapen.Een paardencoaching weekend kan met 1 over 2 overnachtingen geboekt worden. Wil je hierlanger blijven, dan kan dat in overleg ook.

De kracht van paardencoaching

Tijdens een paardencoaching weekend ervaar je de kracht van paardencoaching. Paarden brengen ons in het hier en nu en zorgen ervoor dat we snel naar de kern gaan. Je laat oude beperkende overtuigingen los en verwerkt onverwerkte emoties met behulp van de zachte ondersteuning van de paarden. Soms zijn de paarden confronterend, de andere keer juist heel ondersteunend, altijd aangepast aan wat jij nodig hebt. De kudde van Puur met Paarden is heel rustig en betrouwbaar en gewend aan het werken met mensen. Ook al heb je geen ervaring met paarden, dan is dat helemaal geen punt.

Persoonlijke ontwikkeling

Een paardencoaching weekend biedt je de mogelijkheid om stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Kom weer in je kracht en uit je hoofd. Doordat je hier blijft overnachten heb je ook echt de tijd om alles te laten bezinken en is er lekker tijd voor jezelf. Wil je even buiten bij de paarden in de buurt zitten? of helpen met de verzorging van de paarden? Dat kan hier allemaal.

Meer informatie?

Wil je graag meer weten over een paardencoaching weekend? Mogelijkheden om in te plannen zijn: paardencoaching sessies, paardencoaching workshops, wandelcoaching met paarden, Acces bar behandelingen bij de paarden, familie opstellingen met paarden.

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je weten wanneer er nog een plekje vrij is? Neem dan contact op via 0614815736 of info@puurmetpaarden.nl

Heb je mijn blog over spiegelen met paarden of een bijzonder dagje uit in Overijssel al gelezen?

paardencoaching retraite traumaverwerking
Maaike de Hoop
Ik ben Maaike Goedhart-de Hoop en mijn hele leven heb ik mij intens verbonden gevoeld met paarden. In mijn blogs deel ik mijn kennis en ervaring met jou!