individuele retraite

Individuele retraite

Waarom zou je op individuele retraite gaan? Veel retraites zijn met groepen, maar toch heeft het een aantal voordelen om op individuele retraite te gaan. Bij Puur met Paarden kan je op individuele retraite met paarden gaan. Je overnacht in ons appartement met uitzicht op de paarden en het programma wordt in overleg ingepland. In de prachtige omgeving kan je heerlijk fietsen en wandelen.

Voordelen individuele retraite

  • Je hoeft met niemand rekening te houden
  • Het programma wordt aan jouw wensen aangepast
  • Alle tijd en aandacht is echt voor jou!
  • Je komt echt tot rust en tot jezelf
  • Je wordt niet afgeleid door anderen uit de groep die veel aandacht vragen

Waarom een individuele retraite met paardencoaching?

Paardencoaching brengt je snel tot de kern. Je voelt, ervaart, ziet beleeft wat er bij jou van binnen speelt en je leert om jouw beperkende overtuigingen los te laten.
De paarden laten je zonder oordeel zien waar jouw blokkades zitten en dankzij de zachte rustige aanwezigheid van de paarden is het veel makkelijker om pijnlijke dingen onder ogen te komen en daarna ook los te kunnen laten. De kudde bestaat uit 6 IJslanders, met allemaal hun eigen karakter en hun eigen kwaliteiten. Wie weet wordt jij aangetrokken door de leidende merrie van de kudde, of voel jij je juist prettig bij het paard dat wat meer terug getrokken is?

De overnachting

Je overnacht in ons nieuwe appartement met uitzicht op de paarden. Je hebt een eigen badkamer met toilet en een klein keukentje voor koffie/thee en met een oventje. Het appartement beschikt over airco, dus ook bij warm weer is het heerlijk slapen. De overnachting is inclusief ontbijt en lunch. Het diner is niet inclusief. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig.

Retraite met 2 personen

Kom je liever niet helemaal alleen? Dan kan je ook een retraite boeken met z’n 2en. Er even lekker uit samen met jouw partner, vriendin of moeder? En samen werken aan jullie persoonlijke ontwikkeling of aan jullie relatie? Ook dat is mogelijk bij Puur met Paarden.

De kosten

De kosten voor een individuele retraite met paarden is afhankelijk van het programma.

Een retraite met 1 overnachting kost ongeveer 300 euro, een retraite met 2 overnachtingen kost ongeveer 495 euro. 
Voor meer informatie kan je contact opnemen met info@puurmetpaarden.nl of even bellen met 0614815736.

workshop paardencoaching
paardencoaching retraite traumaverwerking
Maaike de Hoop
Ik ben Maaike Goedhart-de Hoop en mijn hele leven heb ik mij intens verbonden gevoeld met paarden. In mijn blogs deel ik mijn kennis en ervaring met jou!