Traumaverwerking retraite

Traumaverwerking retraite

Als je last hebt van een of meerdere trauma’s is het heel waardevol om hier de juiste hulp bij te krijgen. Puur met Paarden is gespecialeerd in traumaveerwerking met paarden en biedt nu ook traumaverwerking retraites aan. Tijdens een traumaverwerking retraite verblijf je in ons nieuwe appartement met uitzicht op de paarden. We maken in overleg in een programma, afgestemd op jouw wensen. Daarnaast is er ook lekker tijd voor jezelf!

Traumaverwerking met paarden

Traumaverwerking met paarden kan je echt helpen om spanning los te laten en weer vertrouwen in de wereld te krijgen. De paarden laten je zien en voelen waar jouw blokkades in jouw lichaam en gedachten zitten. We gaan verleden, heden en toekomst van elkaar scheiden. Je leert nieuwe vaardigheden die je ook echt kan oefenen terwijl de paarden jou feedback geven. En wat heel belangrijk is, is dat je weer leert voelen, je gaat uit je hoofd en komt in je lichaam.

Waarom een traumaverwerking met paarden retraite?

Er zitten voordelen aan het werken met paarden zoals het gevoel van veiligheid dat zij jou terug kunnen geven of het je weer terug brengen bij je gevoel en in het hier en nu. Hierover staat al meer geschreven op de website. Je kan komen voor een privé sessie traumaverwerking met paarden, maar een retraite heeft wel voordelen:
– Je bent even uit jouw dagelijkse leven en er hoeft verder even niets
– Als je er echt de tijd voor vrij maakt kan je sneller stappen maken in jouw persoonlijke ontwikkeling
– Je verblijft op een heerlijke rustige plek, zodat je alles beter kan verwerken
– Tussen de sessies bij de paarden door kan je bij de paarden in de buurt zijn om hun rustige energie te voelen en makkelijker in het hier en nu te zijn.

De overnachting

Je verblijft in ons nieuwe appartement met uitzicht op de paarden. Je beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Er is een keukentje met koffie/thee faciliteiten en een klein oventje. Het appartement heeft airco, dus er is altijd een aangename temperatuur. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Puur met Paarden is gevestigd in het buitengebied van Dalfsen, tussen Zwolle en Ommen. De omgeving is heel geschikt om te fietsen of te wandelen.

Interesse in traumaverwerking retraite?

De kosten zijn afhankelijk van het geboekte programma. 
Richtlijn voor 1 overnachting rond 300 euro, 2 overnachtingen 495 euro.
Neem voor meer informatie contact op via info@puurmetpaarden.nl of bel 0614815736

Wil je liever niet alleen op retraite? Er is plek voor maximaal 2 personen in ons appartement.

 

Paardencoaching volwassenen Dalfsen
paardencoaching retraite traumaverwerking
Maaike de Hoop
Ik ben Maaike Goedhart-de Hoop en mijn hele leven heb ik mij intens verbonden gevoeld met paarden. In mijn blogs deel ik mijn kennis en ervaring met jou!